Nuffnang Ads

March 08, 2015

MAS Matta Fair Promo

Kredit to Sedunia Travel FB page


Tiket balik 'kg' mcm murah :)

28 comments:

  1. i pun teruja tgk tiket balik kg tu.. hahahhaa.. adoiyaii.. baru balik dah nak pegi semula.. cmno ni.. kikikiii

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anil dh balik..kan? pegi sekali mesti nk pegi berkali2

      Delete
    2. Azra : dapat x idaman hati tu..buat masa ni JM tgk je lah huhu

      Delete
    3. amboi anil, baru jejak mesia, dah nak repeat semula? hahaha

      Delete
    4. JM, masih lagik dapat mengawal nafsu membeli... tapi harga tu mmg murah la sangat

      Delete
    5. hahaha JM, dah balik.. ^_^ tapi kejap je dah rindu nak balik sana.. hihihih...

      Delete
    6. azra,
      tu la.. ptt la org suka repeat byk kali.. ni pun x abis cover sbnrnya.. byk tmpt yg terpaksa cancel tak pegi atas sbb2 yg x dpt dielakkan.. tu tandanya kena repeat lagi la kan.. hahahaa

      Delete
    7. anil, next repeat pi time autumn plak

      Delete
  2. Replies
    1. pejam sebelah mate... sesambil dok ketuk2 calculator hehe

      Delete
  3. murah betul ni, tapi tahun ni tak de nak plan ke mana pun lah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpe cik lily.. usha2 dulu .. mane tau kot2 terbukak hati nak pi mane2 ke tahun nih ;D

      Delete
  4. Replies
    1. kannn... kalau tak pk panjang, mmg terus rembat dah nih

      Delete
  5. mampu telan air liur ajelah buat masa sekarang....

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. tiket ke seoul tu dah jatuh tahap murah dah tu utk MAS ... too bad travel date until mid year jer... else mmg aku dah rembat utk travel ujung thn nanti

      Delete
    2. tu la tazabar tunggu esok start MAS punya promo. dah ada tarikh yang menarik untuk try grab.

      Delete
    3. omo omo... dah ade plan nak merepeat rupenye... selamat merembat tiket.. jgn lupe roger2 bile dah beli

      Delete
  7. thanks add my link blog at your blog... very appreciate... salam ukhwah... :)

    ReplyDelete
  8. err....malas nak tgk! hahahaha...nnt terpedayaaaa

    ReplyDelete
  9. Aku duk perati Enrich miles. Tgh ada 50% diskaun. Masa ni lah nak tukar point card credit.

    ReplyDelete
    Replies
    1. serius??? aku dah lame dok kumpul enrich points nih... bulan lepas pun dah siap2 convert cc points pi Enrich ... thanks for info... skang jugak aku masuk website enrich

      Delete