Nuffnang Ads

February 01, 2018

I eat : Jan 2018

Perjuangan untuk menurunkan berat badan masih diteruskan tahun ni ... KPI aku untuk berat ideal lom tercapai lagik ... jadiknya aku masih gigih prepare home cook food seclean yang boleh walaupun ada time2 tu tersasar jugak





















Semoga aku istiqomah sampai tercapai KPI itu ... amin.

5 comments:

  1. Waahhhh excited nak join azam ni.. Thanx for sharing the menu.. Boleh la utk ilham di kala buntu nak masak apa..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihi menu biasa2 je ni akak mulan

      Delete
  2. Replies
    1. boleh laa ... acah2 eat clean gitu huhuhu

      Delete