Nuffnang Ads

February 05, 2018

Rezeki awal tahun

Kisah semalam. Sangat liat nak bangun awal pagi utk ke KL Car Free Morning. Tapi sebab dah register few runs for the coming months, makanya kene jugak train amik stamina sket2. Turun rumah around 6.40am, sampai LRT Bandaraya dah 6:55. Sampai kat Dataran DBKL, nampak booth lucky draw, terus amik borang & isi all the details. Tu pun sampai terpaksa pinjam pen marker akak media sebab takde sapa pun bawak pen pi run okehh. Pastu drop borang dlm lucky draw box sambil baca bismillah 3 kali dengan doa mintak2 dapat henpon sebab tepon ahkak dah kong bulan lepas T__T

Lepas stretching sket, aku start slow run around 7:15 gitu ... kali ni crowd tak ramai sangat ... boleh berlari dengan tenang



Syok layan run dalam KL semalam sebab cuaca berangin jer and tak panas langsung. Aku layan satu round saje, 7km within 1 hour ... oklah tu ... amik stamina sket + burned some calories jugak



Abis run, melepak jer kat dataran tu sesambil menunggu lucky draw. Hadiah best jugak kali ni. 2 henpon, 2 beskal. And grand prize adalah tv led 40 inci.
Nak tau akak dapat ke tidak??? Jeng jeng jeng


Yessssssaaa. Alhamdulillahh rezeki aku kali ni. Tak penah2 nak menang lucky draw sebelum ni tau. Thanks to the sponsor for this 40" LED TV.


Sampai rumah terus pasang siap2 .. dapat la replace lcd tv yg lama tu

Syukur alhamdulillah dengan rezeki tersepak ni bak kata orang. Bleh masuk dalam list antara momen2 indah dalam hidup ^_^

6 comments:

  1. Tahniah! Boleh jimat duit dengan beli tiket kapal terbang..Hehehe...

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah..tahniah sis,murahh rezekiiiiiii tu...

    ReplyDelete
  3. Wah, tahniah! sy tak pernah lucky kalau part lucky draw ni..hehe

    ReplyDelete